Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Slip af med mulvarpe i græsplænen

Sælges 
Excl. moms 4.396 kr

Beskrivelse


Maskine opbygget på pulverlakeret bundplade med 6,5 HK 196 CC motor. Specieldesignet udstødningsystem, hvor der tilføres en extra blandet væske fra en beholder, som danner røgslør til muldvarpen gangsystem. Denne metode er ufarlig for andre dyr og organisme, og mere miljøvenlig og effektiv end udlægning af gift.

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2020
Model 6,5 HK, 196 CCmotor
Annonce nr. 155296
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Salgsafdelingen .
Firmanavn Mauskiller
Adresse Kildegaardvej 21a, 6852 Billum
Telefon +45 40111803

Mauskiller

Kender du en der bøvler med muldvarper og mosegrise i plænen? Den originale Mauskiller S bekæmper effektivt og humant skadedyrene med røggas som sendes ned i skadedyrets gangsystem
???? Vi leverer fragtfrit i hele DK
???? Leveringstid 2 - 5 dage

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok