Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Søjlesvingkran 50 kg, flytbar - SYLVEST Trading

Sælges 
Excl. moms 9.000 kr

Beskrivelse


Flytbar søjlesvingkran med luft styring og to delt arm.
Kapacitet: 50kg
Total højde: 2400mm
Højde under arm: 2150mm
Udlæg 1: 900mm
Udlæg 2: 1100mm
Fodplade: Ø1200mm
(FE)

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Annonce nr. 91343
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Ref.nr. 7843
Tons 50 kg

Sælger information


Kontaktperson Jens Sylvest
Firmanavn Sylvest Trading ApS
Adresse Bygaden 41, 5600 Faaborg
Telefon +45 62681326

Sylvest Trading ApS

Sylvest Trading ApS har eksisteret siden 1984. Vort forretningsområde er hovedsageligt handel med maskiner og andet industriudstyr- nyt såvel som brugt - med traverskraner som speciale. Kranerne leveres og monteres, lastprøves og anmeldes til Arbejdstilsynet.
Vi yder normalt 1 års garanti på de maskiner som er klargjorte.
På øvrige giver vi 14 dages returret.
Vi er altid parate som kontante købere af nyt og brugt materiel, uanset om det drejer sig om en enkelt maskine eller et komplet fabriksanlæg.
Fabrikstømning / Fabriksflytning
Vi har i de senere år tømt fabrikker for udstyr, enten til skrotning eller til genmontage, såvel i Danmark som i andre lande. De tomme bygninger afleverer vi fejet og rengjorte. Eksempelvis kan nævnes Hudevad Radiatorfabrik i Aarslev og Dronningborg Maskinfabrik i Randers.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok