Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Udlejning minilæssere

Udlejes  
Excl. moms 800 kr

Beskrivelse


Hos DO-MA A/S kan vi også hjælpe med udlejning af minilæssere. En minilæsser er en stærk og manøvredygtig maskine. Den er velegnet til tunge løft og transport, men kan desuden bruges til en bred vifte af arbejdsopgaver. Se mere på vores hjemmeside og ved yderligere spørgsmål eller reservering giv os et ring.
Skive - 97 52 84 00 eller Holstebro - 97 41 29 00.
Fra priser...

Generel info


Pris (Excl. moms)
Pris (Incl. moms)
Kategori
Annonce nr. 90398
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Lars Møller
Firmanavn DO-MA A/S
Adresse Sverrigsvej 3,
7800 Skive
Telefon +45 26738401

DO-MA A/S

DO-MA A/S blev oprettet i 1972 i Skive og begyndte sin udlejningsvirksomhed i 1982.
I dag har DO-MA A/S afdelinger i Skive og Holstebro.
I kraft af DO-MA A/S´s geografiske placering er vi i stand til hurtigt og effektivt at yde god service i Midt- og Vestjylland samt i resten af landet. Vi leverer professionelt håndværks- og byggemateriel og skurvogne over alt i Danmark
DO-MA A/S har håndværkerbutikker i Skive og Holstebro, hvor både professionelle håndværkere og private kunder er velkomne. Vore butikker fører et bredt udvalg af kvalitetsværktøj og beklædning til gode konkurrencedygtige priser.
Personalet hos DO-MA A/S har igennem mange år ydet den bedste service bygget på know how og mange års erfaring i branchen.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok