Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

Wagner Wagner PC3 PLASTCOAT

Sælges 

Beskrivelse


Lager Nr.: 34938
Serienummer: 000119
Øvrige oplysninger: granulat sprøjte, el pumpe

Generel info


Bestil pris
Kategori
Årgang Årgang ukendt
Model Wagner PC3 PLASTCOAT
Annonce nr. 500651
Annoncetype (kategori) Brugt

Ekstra oplysninger


Sælger information


Kontaktperson Piet Andersen
Firmanavn Stallex A/S
Adresse Ndr. Landevej 4, 6270
Telefon +45 74723232

Stallex A/S

STALLEX beskæftiger 24 medarbejdere og råder over mere end 23.000 m2 til lagerplads for nye og brugte entreprenør- maskiner samt udstyr og tilbehør. STALLEX har gennem årene opbygget stor ekspertise inden for sit felt og er i dag blandt branchens førende. Aktiviteterne er delt op i fire hovedområder; salg, udlejning, reparation og service og reservedele.
Stallex har specialiseret sig i handel med brugt entreprenørmateriel i bredeste forstand og har desuden import og ene forhandling af førende specialmaskiner. Der er altid mere end 400 maskiner på lager, og kunder kommer derfor tilrejsende fra hele verden, i tillid til, at der altid vil være en maskine, som opfylder netop deres behov.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Nye og brugte maskiner

Stort udvalg af maskiner

På udkig efter nye maskiner til din virksomhed? Så se vores store udvalg. På denne side finder du nye og brugte industrimaskiner til lager og produktion til både salg og leje. Det store udvalg er opdelt i kategorier, så det er nemmere for dig at søge konkret efter de nye eller brugte maskiner, du er på udkig efter.

Hvilke nye og brugte maskiner har I?
Vores udvalg af industrimaskiner varierer, men du kan blandt andet finde fødevaremaskiner, pakkemaskiner, lagerudstyr, traverskraner, gaffeltrucks, værktøjsmaskiner, svejseværker, kraner, personlifte, fejemaskiner, gulvvaskemaskiner, løfteudstyr, varmevekslere, separatorer, pumper, tanke, pølsestoppere, ovne, bagemaskiner, fillétmaskiner samt butiksinventar til produktionsvirksomheder såsom bagerier, maskinværksteder, lagre, catering og storkøkkener.

AltiMaskiner.dk dækker hele landet
På AltiMaskiner.dk kan du finde forhandlere og udlejere i hele landet. Du kan søge specifikt på bestemte fabrikater og dermed kun se de maskiner, der er relevante for dig. Samtidig finder du kontaktoplysninger på den enkelte forhandler under hver annonce.

Følg os på facebook

Ok