Login for hurtigere adgang til de bedste annoncer. Klik her hvis du ikke har en konto.

PALLEGAFFELSÆT TIL MINIGRAVER ELLER GRAVEMASKINE

Til salg  
7.495 kr

Beskrivelse


Søger du et nyt pallegaffelsæt til din minigraver eller gravemaskine? Så er du kommet til det rette sted. I vores sortiment finder du pallegaffelsæt i forskellige vægtklasser som 1,3-3,4 tons og 5,0-16 tons. Ved at købe fra Scanbolt.com får du et beslag med i købet, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt pallegaflen passer til din udvalgte maskine eller ej. Du har selv mulighed for at vælge, hvilken type beslag du ønsker, senere hen i bestilling. Gå på opdagelse i vores produktsortiment og se, om vi har de redskaber og udstyr, som du har behov for.
PALLEGAFFELSÆT TIL MINIGRAVER ELLER GRAVEMASKINE
Der er mange fordele ved at investere i et pallegaffelsæt, hvilket særligt gør sig gældende ved byggepladser, eller når tungere gods skal transporteres fra A til B. Med vores pallegaffelsæt til minigravere og gravemaskiner har du netop mulighed for dette. Gaflen har en længde på 122 cm og en gaffelbredde på 10 cm. Deres maxbelastning varierer fra gaffelsæt til gaffelsæt mellem (1,3 - 3,4 tons) og (5,0 - 16 tons).
Du kan dermed vælge et pallegaffelsæt, som passer til akkurat dine behov.
En pallegaffel er et fantastisk stykke løftegrej med en bred vifte af anvendelsesmuligheder indenfor transport-, bygge- og industrisektoren. Når du benytter dig af hvilken som helst type løftegrej, er det vigtigt, at du har tillid til redskabet. Ved at købe fra Scanbolt.com er du garanteret gennemtestet kvalitetsudstyr med lang holdbarhed til en fornuftig pris.
ER DU I TVIVL?
Det kunne dreje sig om, hvilken type beslag du skal vælge til dit nykøbte pallegaffelsæt, eller hvilken vægtklasse der vil være bedst egnet til dine behov? Uanset hvad din tvivl, undren eller spørgsmål måtte omhandle, vil vi hellere end gerne hjælpe dig på vej til det rette køb.
Du kan kontakte os på tlf. (+45) 48448330 eller maile til info@scanbolt.com.
Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muli

Generel info


Vejl. pris (Excl. moms)
Vejl. pris (Incl. moms)
Kategori
Årgang 2024
Annonce nr. 276897
Annoncetype (kategori) Fabriksnye

Ekstra oplysninger


Kontaktinfo


Kontaktperson Aleksander Holdt
Firmanavn Scanbolt A/S
Adresse Bodøvej 8
8700 Horsens
Telefon +45 48 xx xx xx

Scanbolt A/S

Scanbolt A/S tilbyder som de første i Skandinavien, vores kunder at handle reservedele til hundredvis af maskinmærker og modeller nemt og bekvemt på internettet via vores webshop. Vores dag-til-dag-levering sikre vores kunder et minimalt tidsspild i forbindelse med maskin-nedbrud.
Herudover har vi et kæmpe lager og et bredt sortiment af ekstra udstyr, såsom graveskole og hydrauliske hamre som også leveres fra dag til dag.
Scanbolt A/S er den rigtige samarbejdspartner for dig som vægter kvalitet, service og garanti til konkurrencedygtige priser. Hos os er du i trygge hænder og det er vores mål at vores kunder ALTID er mindst 100 % tilfredse når vi afslutter en handel.
Med flere års erfaring i branchen, er vi altid klar til at vejlede vores kunder om valg af den rigtige reservedel eller ekstraudstyr, der opfylder deres specifikke behov.
VÆRDIER
Hos Scanbolt A/S er kunden altid i fokus. Det er vores erklærede mål og forretningside, at minimerer tidsspild, for vores kunder. Dette afspejler også de værdier vi baserer vores forretning på og arbejder efter til daglig.
Kvalitet - Ved kun at sælge gennemprøvede reservedele som vores eksperter kan stå inde for, det er vores intention at alt der forlader vores virksomhed, medvirker til at minimere tidsspild for vores kunder i forbindelse med deres arbejde med maskinerne.
Tilgængelighed – Da vores webshop er åbnet 24 timer i døgnet, alle ugens dage, hele året rundt, kan vores kunder bestille når det passer dem og behøver således ikke passe telefontider eller lignende. Ved ønske om vejledning eller andet, er vores telefon åben mandag til torsdag fra 7.30-15.00 og fredag fra kl. 07.30-14.00.
Individuel kundeservice – Da vi ved at vores kunder aldrig er helt identiske, arbejder vi altid ud fra den enkelte kundes behov og ønsker. Således får den enkelte bestilling/henvendelse altid 100% opmærksomhed, uanset om den drejer sig om en enkelt bolt/skrue eller et komplet understel. Vi tror på langtidsholdbare relationer og tager derfor altid glædeligt imod feedback, som kan gøre os til en endnu mere kundeorienteret virksomhed.

Andre annoncer fra sælger

Vis alle annoncer fra sælger

Få din maskine online

Bliv annoncør

Er du på udkik efter en ny/brugt maskine til din Virksomhed?

På Altimaskiner.dk kan du finde maskiner til mange forskellige brancher.
I alt ca. 25.000 annoncer i 6 forskellige kategorier - fra danske forhandlere og handlende:

LANDBRUG - TRANSPORT - ENTREPRENØR - HAVE PARK, VEJ og SKOV – INDUSTRI - BYGGEMATERIALER OG VÆRKTØJ

Altimaskiner.dk er landsdækkende

Se udvalget fra sælgere og udlejere fra hele landet.
F.eks.
Traktorer, mejetærskere, sprøjter og jordbearbejdningsredskaber.
Lastbiler, forvogne, trækkere, erhvervskøretøjer, busser og containere.
Gravemaskiner, materialehåndtering, lifte og mandskabsmoduler.
Havetraktorer, græsslåmaskiner, skovmaskiner og vinterudstyr.
Produktionsudstyr, gaffeltrucks, rengøring, inventar og kraner.
Træ, døre og vinduer, værktøj, metal og vvs og belysning.

Der er maskiner både til salg og til leje.

Følg os på facebook

Ok